
پرواز! کلمهای که انسانها را سال ها درگیر خود کرده است. آرزویی که صد سال پیش برای انسان ها محال بود و الان کافی است با داشتن تجهیزات کافی لذت پرواز را در اتاق خود تجربه کنید.
وقتی که در اتاق گیمینگ خود روی صندلی مینشینید، حس خلبان بودن به شما دست میدهد، امروزه دستگاههای شبیه ساز زیادی پا به عرصه وجود گذاشتهاند که میتوانند به راحتی حس و حال فضای واقعی را تداعی کنند.
اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که علاقهی شدیدی به پرواز دارد کنترل Flight Instrument panel این امکان را به شما میدهد، که خود را درون کابین خلبان پندارید و امکان دسترسی دقیق و بلافاصله به اطلاعات پرواز را به شما می دهد.
در ادامه این مطالب، توضیحات مفید و جامع تری راجع به کنترل Flight Instrument panel ارائه شده است.

فهرست مطالب:
- شبیه ساز چیست؟
- معرفی کنترل Flight Instrument panel
- کیفیت عملکرد کنترل Flight Instrument panel
- Flight Instrument چند نوع پنل دارد؟
- معرفی انواع پنلها
شبیه ساز چیست؟
یکی از اهداف ساختن دستگاههای شبیه ساز پرواز، تداعی محیط و موقعیت پرواز برای خلبانان درحال اموزش است تا بتوانند با کمترین میزان خسارت و آسیب پرواز را تجربه کنند.
امروزه شبیه سازهای پیشرفته و سهبعدی تولید میشوند که شبیه به کابینهای هواپیما بوده و میتواند حس پرواز را برای خلبانهای در حال آموزش و بازیکنها به ارمغان بیاورد، این شبیه سازها توسط کارخانههای سازنده هواپیما و سازنده بازیهای رایانهای-ویدیویی تولید میشود و تمامی سوییچها و دکمههایی که در کابین شبیه ساز وجود دارند، مشابه نمونه واقعی آن است.
شبیه ساز پرواز یک هواپیمای ثابت است که در ۶ محور مختلف حرکت میکند. این شبیه سازها حتی صدای موتور، بیسیم و…را به صورت واقعی تقلید می کنند.
یکی از دیگر قابلیتهای این شبیه ساز پرواز انجام مانورهای خطرناک پروازی میباشد که با هواپیما واقعی نمی شود چون با کوچک ترین اشتباه هواپیما سقوط می کند یا منفجر می شود.
این شبیه ساز توسط کابین تعلیم دهنده کنترل میشود و تمامی عملکرد پرواز در آن ثبت می شوند، به طور مثال در کابین تعلیم دهنده با کلیک کردن روی گزینه فریز شبیه ساز در هر وضعیتی که باشد متوقف می شود و تعلیم دهنده میتواند تمامی اشتباهات تعلیم دیده را ثبت کند و دوباره از اول استارت بزند.

معرفی کنترل Flight Instrument panel
این پنل ارتقا داده شده، به طور خودکار آپدیت می شود و به اعلان های جدید نرم افزاری واکنش نشان می دهد و به شما امکان دسترسی دقیق و بلافاصله به اطلاعات پرواز را می دهد.
با استفاده از کنترل های روی برد، کاربران می توانند فوراً بین ارتفاع سنج، نشانگر سرعت عمودی، نشانگر ارتفاع، سرعت هوا، قطب نما و نشانگر چرخش و لغزش جابجا شوند. سیستم نصب مدولار پنل ابزار پرواز Pro اجازه می دهد تا حداکثر شش پنل را به یکدیگر متصل کرده و نهایت واقع گرایی کابین خلبان را ارائه دهد. کاربرانی که صاحب Saitek Pro Flight-Yoke هستند، حتی میتوانند نرم افزار پنلها را مستقیماً روی خود Yoke نصب کنند تا ظاهری ساده و بسیار مؤثر داشته باشند.
پنل رادیویی Pro Flight دارای مجموعه ای منحصر به فرد از ال ای دی ها و سوئیچ ها است که برای کنترل کار های مختلف ارتباط و کنترل رادیویی که در نرم افزار شبیه سازی پرواز به کار می روند.
Pro Flight Multi Panel به کاربران امکان می دهد چندین مورد را در تنظیمات بازی تغییر دهند، سطوح دقیق کنترل و شخصی سازی را در اختیار علاقه مندان به شبیه ساز پرواز قرار می دهد. پنل دارای یک پنل خلبان خودکار کامل با کنترلهای تنظیمات مربوط به دریچه گاز خودکار، فلپها و چرخ ترمیم آسانسور است. این پنل دادهها را بلافاصله مستقیماً از Flight Simulator X و Flight Simulator 2004 میخواند، بنابراین نیازی که داریم به کنترلهای خلبان خودکار روی صفحه را از بین میبرد. و همچنین قابل نصب روی Pro Flight Yoke است.

کیفیت عملکرد کنترل Flight Instrument panel
در حال حاظر سایتک پرو در بازار برتری بالایی به محصول های دیگه ای دارد. این محصول که کارایی و دوام بالا دارد و از دو متریال اصلی پلاستیک و فلز تولید شده است. و در صفحه نمایش آن از ال سی دی ۸.۹ سانتی متری (۳.۵ اینچ) استفاده شده است.
Flight Instrument چند نوع پنل دارد؟
۱.شاخص نگرش (Attitude Indicator)
۲.شاخص سرفصل (Heading Indicator)
۳.نشانگر چرخش و لغزش (Turn/Slip Indicator)
۴.نشانگر سرعت عمودی (Vertical Speed Indicator)
۵.ارتفاع سنج نشانگر چرخش و لغزش (Altimeter)
۶.نشانگر سرعت هوا (Airspeed Indicator)
۷.رادیو همه جهته ۱ (VOR) ( VHF Omnidirectional Radio (VOR))
۸.رادیو همه جهته ۲ VHF Omnidirectional Radio (VOR) ) (VOR))
۹.نمایشگر پرواز اولیه (PFD) ( Primary Flight Display (PFD))
۱۰.جهت یاب هوابرد (ADF) ( Airborne Direction Finder (ADF))
۱۱.شاخص موقعیت افقی (HSI) ( Horizontal Situation Indicator (HSI))
۱۲.گیج موتور (Engine Gauges)
۱۳.ADF با نشانگر تریم (ADF with Trim Indicator)
۱۴.سرعت سنج هوای سسنا (Cessna Airspeed Gauge)
۱۵.RPM با نشانگر Flaps

معرفی انواع پنلها:
شاخص نگرش: شاخص نگرش که بین خلبانان با مخفف (AI) شناخته می شود، به معنای این است که هواپیما را با توجه به افق زمین هدایت میکند. بر اساس اصل صلیب در فضا کارکرده و جهت هواپیما را به وضوح نشان میدهد.
شاخص سرفصل: شاخص سر فصل مداری هست که تمامی فشار های روی هواپیما را در درجههای مختلفی مشخص می کند اگر فشار روی هواپیما زیاد باشد عقربه روی عدد های بالا قرار میگیرد.
نشانگر چرخش و لغزش: این نشانگر با نشان دادن وضعیت چپ راست به خلبان که می تواند هواپیما را تغیر جهت دهد.
نشانگر سرعت عمودی: معادل ترکیب سرعت باد مخالف، با لوکیشنی در آن هستید در آمپر Vertical speed مشخص می شود.
ارتفاع سنج نشانگر چرخش و لغزش: این درجه برای سنجش ارتفاع مورد نیاز برای چرخش بدون لغزش است، خلبان از روی نگاه کردن به این درجه می فهمد که می توان هواپیما را در جهت مورد نظر خود تغیر جهت بدهد.
نشانگر سرعت هوا: این آمپر نشان دهنده سرعت باد مخالف برای خلبان می باشد این درجه با حسب فوت بر ساعت، سرعت هواپیما را نشان می دهد.
رادیو همه جهته۲ /1 (VHF(VOR:این رادیو تمامی سیگنال ها را با کمک چراغ پایینی هواپیما به فانوس دریایی انتقال دهد، این دستگاه در باند فرودگاه موجی قوی به طول سه متر می تواند انتقال دهد.
نمایشگر پرواز اولیه (PFD): این نمایشگر یک نشان گر مدرن است که به اطلاعات پرواز اختصاص داده می شود و با تنظیم درست گیج بخار در هواپیما اطلاعات بخار را نشان می دهد.
جهت یاب هوابرد (ADF): این نمایشگر به یک ابزار شبیه آنتن وصل است. این ابزار با سیگنال رادیویی ADF ارتباط برقرار می کند و به طور خودکار تحمل هواپیما را به برج های فرودگاه اعلام می کند.
شاخص موقعیت افقی (HSI): این نمایشگر با کمک ابزار های وصل شده زیر هواپیما وضعیت افقی هواپیما را نشان میدهد.
نمایشگر گیج موتور: این نمایشگر وظیفه کاملآ خاصی دارد.وظیفه این نمایشگر فشار گاز موجودر منبع سوخت را برای خلبان به نمایش میگذارد که اگر فشار گاز بالا باشد خلبان باید فرود کند.
ADF با نشانگر تریم: این درجه به دستگاه جهت یاب خودکار وصل می باشد که در حالت خودکار خودش جهت مناسب برای فرود را پیدا می کند.
سرعت سنج هوای سسنا: این نمایشگر نشان دهندی هوای بارانی، برفی و باد شدید را است که خلبان آگاه شود و مسیر هواپیما را عوض کند.
RPM با نشانگر Flaps: نشانگر درجه انتقال قدرت در دو بر دقیقه که اگر کم شود خلبان با دیدن آمپر متوجه می شود و سرعتش را بیشتر می کند.
اتصال پنل پرواز Flight Instrument:
Instrument panel با چه ویندوزی سازگار است؟
Instrument panel با ویندوز 7، 8 و 10 کار می کند. و با نرم افزارهای Microsoft Flight Simulator، FSX – Flight Simulator X، X-Plane 10 و Prepar3D سازگاری دارد.
این پنل مجهز به کابل USB.2 است و توسط آن به کامپیوتر وصل میشود.
اگر شما نیز علاقهمند به استفاده از این شبیه ساز هستید و میخواهید حس پرواز را در اتاق گیمینگ خود تجربه کنید میتوانید با مراجعه به سایت تصویرگر، این محصول را خریداری کنید.
جهت خرید برروی کنترل پنل پرواز Flight Instrument ضربه بزنید.
امید است این مطالب برای شما مفید بوده باشد، گروه تولید محتوا تصویرگر سعی میکند بهترین هارا برای شما تهیه کند
لطفا نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید.
